找回密码
 立即注册
搜索
Love Web Novels? Share Your Thoughts!
Survey Link
开启左侧

Recommend books MARDİN ÇİÇEĞİ [+21]

admin 2025-5-20 11:06:28

MARDİN ÇİÇEĞİ [+21]

★★★★
Optimist_yazar・・Ended
Updated: 2025年 前
Content length: 166章
Source: dreame
8
Score
5 星
8%
4 星
25%
3 星
33%
2 星
8%
1 星
25%

🔞 CİNSEL İÇERİKLİDİR… ❗️ SAHNELER DETAYLI ANLATILACAKTIR. ❗️KİTAP FULL LİBİDO 🤫🤫🤫 ✅KİTABIM EĞELNCELİ SÜRPRİZ ÇİFTLER VE BOL FANTAZİYLE KARIŞIK KOMEDİ ÜZERİNE KURULU BİR AŞK KİTABIDIR. BOL BOL GÜLDÜRÜRKEN YER YERDE KALBİNİZİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRİR. ✅ SADECE BİR ÇİFT DEĞİL 6 ÖZEL ÇİFTİN HİKYESİNİ AÇIYORSUNUZ. 🥰 ASMİN’den Sert nefesi, boynumda dolanıp tenime ateş gibi dokunduğunda mideme saplanan bir korku bıçak gibi döndü. Gözlerim kararıyordu, zihnim çırpınıyordu ama bedenim… Bedenim buz kesmişti.“Bırak beni!” diye haykırdım, ama sesim bile gücümü terk etmiş gibiydi. Elleri, o nasırlı ve sert eller, zincir gibi bileğimdeydi. Kaçamıyordum. Kaçmak bir yana, hareket etmek bile imkânsızdı. Kuzguni bakışları, bıçaktan keskin sözleriyle birlikte ruhumu parçalıyordu.“Biz o gece birlikte olduk, Asmin. Bunu inkâr etmenin faydası yok.” dedi. Sesi çatlamış, nefesi kesik kesikti.“Siz beni biriyle karıştırdınız herhalde? Bırakın kolumu!” diye tepki gösterdim. İnkar etmekten başka çarem yoktu. Korkuyordum.Hırıltılı nefesiyle boynuna yaklaşıp, “asla… bu kokuyu başka biriyle karıştırmam.” derken kapanan gözlerim beni o gecenin sisli anılarına terk etti. Belimden kavrayıp beni kendine çekerken, elbisemin üzerindeki elleri adeta bir işaret arar gibi dolaşıyordu. Ürperdim.Sağ göğsümün üzerini okşarken, “işte tam burada, doğum leken… defalarca ısırdım, emdim…Beni kandıramazsın. Sen osun!.” Sesi, delilikle karışık bir tutkunun pençesinde boğuluyordu.“Artık bana aitsin!” Ama bende korku, öfkeye dönüşüyordu. Beni tanımlayan hiçbir şeyin ona ait olmadığını haykırmak isterken bi anda dudaklarıma kapandı. Göğsünden iteklediğim ellerimi bileğimden yakalarken, “Benim küçük dağ çiçeğim, ez tu carî te bernadim” Sesi kulağımda uğuldadı…

... 展开全部
🔞 CİNSEL İÇERİKLİDİR… ❗️ SAHNELER DETAYLI ANLATILACAKTIR. ❗️KİTAP FULL LİBİDO 🤫🤫🤫<p s[="box-sizing: border-box; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgba(34, 34, 34, 0.7); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px;">✅KİTABIM EĞELNCELİ SÜRPRİZ ÇİFTLER VE BOL FANTAZİYLE KARIŞIK KOMEDİ ÜZERİNE KURULU BİR AŞK KİTABIDIR. BOL BOL GÜLDÜRÜRKEN YER YERDE KALBİNİZİN RİTMİNİ DEĞİŞTİRİR. ✅ SADECE BİR ÇİFT DEĞİL 6 ÖZEL ÇİFTİN HİKYESİNİ AÇIYORSUNUZ. 🥰ASMİN’denSert nefesi, boynumda dolanıp tenime ateş gibi dokunduğunda mideme saplanan bir korku bıçak gibi döndü. Gözlerim kararıyordu, zihnim çırpınıyordu ama bedenim… Bedenim buz kesmişti.“Bırak beni!” diye haykırdım, ama sesim bile gücümü terk etmiş gibiydi. Elleri, o nasırlı ve sert eller, zincir gibi bileğimdeydi. Kaçamıyordum. Kaçmak bir yana, hareket etmek bile imkânsızdı. Kuzguni bakışları, bıçaktan keskin sözleriyle birlikte ruhumu parçalıyordu.“Biz o gece birlikte olduk, Asmin. Bunu inkâr etmenin faydası yok.” dedi. Sesi çatlamış, nefesi kesik kesikti.“Siz beni biriyle karıştırdınız herhalde? Bırakın kolumu!” diye tepki gösterdim. İnkar etmekten başka çarem yoktu. Korkuyordum.Hırıltılı nefesiyle boynuna yaklaşıp, “asla… bu kokuyu başka biriyle karıştırmam.” derken kapanan gözlerim beni o gecenin sisli anılarına terk etti. Belimden kavrayıp beni kendine çekerken, elbisemin üzerindeki elleri adeta bir işaret arar gibi dolaşıyordu. Ürperdim.Sağ göğsümün üzerini okşarken, “işte tam burada, doğum leken… defalarca ısırdım, emdim…Beni kandıramazsın. Sen osun!.” Sesi, delilikle karışık bir tutkunun pençesinde boğuluyordu.“Artık bana aitsin!” Ama bende korku, öfkeye dönüşüyordu. Beni tanımlayan hiçbir şeyin ona ait olmadığını haykırmak isterken bi anda dudaklarıma kapandı. Göğsünden iteklediğim ellerimi bileğimden yakalarken, “Benim küçük dağ çiçeğim, ez tu carî te bernadim” Sesi kulağımda uğuldadı…

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 立即登录
共收到 0 条点评
English 简体中文 繁體中文 한국 사람 日本語 Deutsch русский بالعربية TÜRKÇE português คนไทย french
返回顶部